Schulze MUG-15 Turbo automata bögreprés 15 bögréhez

Schulze Mug15.jpg
Schulze Mug15.jpg
A Schulze MUG-15 Turbo automata hőpréssel egyszerre 15 db, egy óra alatt pedig akár 250 db bögre préselését is elvégezheti.   Az első teljesen automatizált bögreprés a SCHULZE-tól. A bögregyártás még soha nem volt ilyen gyors és hatékony! A beállításokat az érintőképernyő segítségével kényelmesen és egyszerűen megadhatja. A kijelző egy pillanat alatt megmutatja, hogy mely állomások (előmelegítő és vasaló állomások) vannak használatban, és a szublimálási folyamat meddig tart. A hőmérséklet és a nyomási idő könnyen beállítható és módosítható. A MUG-15 Turbo 8 praktikus előmelegítő állomással rendelkezik, melyek előkészítik a bögréket a szublimációs folyamathoz. A teljesen automatizált robotkar az intelligens rendszertől kap utasítást, és elfoglalja az üres állomásokat. Felkapja a csészét az előmelegítő állomásról, és a 15 fűtőállomás egyikébe helyezi. A préselés után a bögre a hűtőszakaszra kerül. A hűtési szakasz végén a hőmérséklet annyira lehűl, hogy a szublimációs folyamat ezzel véget ér.   TECHNIKAI ADATOK: Áramigény: 3 x 400 VZajszint: 70 dB (A)Maximum hőmérséklet: 220°CFűtési teljesítmény: 7,5 KWBeállítható idő: 3:30 - 5 percFűtőelemek száma: 15Munka teljesítmény: 3,5 perc szublimálási idővel - kb. 257 darab / óraMax. nyomtatási terület: 95 x 200 cmBögre átmérője: 78 - 83 mmMéretek: 138 x 131 x 221 cmBruttó súly (csomagolással együtt): 315 kg Schulze garancia: a vásárlás napjától számítva 1 év budapesti telephelyi garancia. A telephelyi garancia az eszköz szállítására nem érvényes.   Az ár nem tartalmazza a kiszállítás és beüzemelés költségét. A megrendelés 30% megfizetésével történik. Egyedi csomagajánlatokért, további információért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ!
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 0 Ft / 1 db
0
Cikkszám:HSBPTM15
Alapértelmezett

A Schulze MUG-15 Turbo automata hőpréssel egyszerre 15 db, egy óra alatt pedig akár 250 db bögre préselését is elvégezheti.




Schulze Turbo Mug15 bögreprés

 

Az első teljesen automatizált bögreprés a SCHULZE-tól. A bögregyártás még soha nem volt ilyen gyors és hatékony!

  • A beállításokat az érintőképernyő segítségével kényelmesen és egyszerűen megadhatja.
  • A kijelző egy pillanat alatt megmutatja, hogy mely állomások (előmelegítő és vasaló állomások) vannak használatban, és a szublimálási folyamat meddig tart.
  • A hőmérséklet és a nyomási idő könnyen beállítható és módosítható.
  • A MUG-15 Turbo 8 praktikus előmelegítő állomással rendelkezik, melyek előkészítik a bögréket a szublimációs folyamathoz.
  • A teljesen automatizált robotkar az intelligens rendszertől kap utasítást, és elfoglalja az üres állomásokat. Felkapja a csészét az előmelegítő állomásról, és a 15 fűtőállomás egyikébe helyezi.
  • A préselés után a bögre a hűtőszakaszra kerül.
  • A hűtési szakasz végén a hőmérséklet annyira lehűl, hogy a szublimációs folyamat ezzel véget ér.

 

TECHNIKAI ADATOK:

Áramigény: 3 x 400 V
Zajszint: 70 dB (A)
Maximum hőmérséklet: 220°C
Fűtési teljesítmény: 7,5 KW
Beállítható idő: 3:30 - 5 perc
Fűtőelemek száma: 15
Munka teljesítmény: 3,5 perc szublimálási idővel - kb. 257 darab / óra
Max. nyomtatási terület: 95 x 200 cm
Bögre átmérője: 78 - 83 mm
Méretek: 138 x 131 x 221 cm
Bruttó súly (csomagolással együtt): 315 kg

Schulze garancia: a vásárlás napjától számítva 1 év budapesti telephelyi garancia. A telephelyi garancia az eszköz szállítására nem érvényes.

 

Az ár nem tartalmazza a kiszállítás és beüzemelés költségét.

A megrendelés 30% megfizetésével történik.

Egyedi csomagajánlatokért, további információért kérjük, forduljon ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ!



Cikkszám:HSBPTM15
Bruttó súly315 kg

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!